Visie Makker

Ondertekening visie op medezeggenschap

Medezeggenschap, inspraak en betrokkenheid van mensen die zorg van ons ontvangen vinden wij belangrijk. Medezeggenschap draagt bij aan betere zorg en ondersteuning voor mensen die dat nodig hebben. In 2018  kwam er een nieuwe wet. De Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen. Wij hebben daarom de visie op medezeggenschap op papier gezet. Dit deden wij samen met het cliëntenplatform, de Centrale cliëntenraad en Locale cliëntenraden.

Meepraten

Vind jij het leuk om mee te praten? Of heb jij een vraag aan het cliëntenplatform? Stuur ze een mailtje en zij laten snel iets van zich horen. 

Stuur een mailtje

Op 28 mei werd de visie op medezeggenschap ondertekend door: Paul Berry (voorzitter Cliëntenplatform), Ineke van de Loo (namens de Centrale Cliënten Raad), Rick Creemers (voorzitter Lokale Cliëntenraad Heusden) en Brigite van Haaften (Raad van Bestuur). 

Belangrijke punten uit de visie op medezeggenschap zijn: vertrouwen en wederzijds respect. Dat is de basis waarop we samenwerken. Waarbij we naar elkaar luisteren en samen nadenken over wat belangrijk is voor iedereen die zorg van ons ontvangt. Benieuwd naar de volledige visie? Deze lees je hier. 

Lees meer nieuws op Mijn Makker Nieuws

Wil jij echt niks missen?

Volg ons dan ook op Instagram en Facebook