Zorg En Dwang Geen Tekst

Week van het geld

Week van het geld: leer ermee omgaan!
Deze week is het de Week van het geld met als thema 'Bedwing de bling'. Om even stil te staan bij hoe jongeren kunnen leren verstandig om te gaan met geld, hoe verleidingen te doorzien, en hoe te dromen zonder in de problemen te komen.

Antwoorden op jouw situatie
Niet alleen van de verleidingen van de ‘de bling’ kun je financiële zorgen krijgen, dat kan veel verder gaan. Makker is er bij al die zorgen voor jou. Met antwoorden op vragen over hoe om te gaan met de alsmaar stijgende prijzen. En het voorkomen van problemen: dat je de rekeningen kunt betalen of misschien wat kunt sparen. Met bespaartips, andere manieren om je geld uit te geven of mee te kijken of je recht hebt op bepaalde toeslagen en je te helpen met een aanvraag daarvoor.

Hulp met omgaan met geld?
Makker helpt je om financieel wijzer te worden. Om beter te plannen wat je uitgeeft. Dat je ook iets kunt overhouden om dingen te doen die je leuk vindt. En heb je al schulden? Ook daar helpen we je bij. We kijken met je hoe die zijn ontstaan en vinden samen oplossingen voor de schulden en rekeningen.

Los jij jouw geldproblemen samen met Makker op? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Omgaan met geld

Wil jij geen nieuws missen? Volg ons op social media

Wil je terug naar het nieuwsoverzicht? Dat kan ook