Verhuizen

Hulp bij verhuizen

Er zijn veel redenen om te verhuizen. Omdat je op jezelf gaat wonen. Of je hebt ruzie met de buren. Of jouw woning is niet geschikt voor jouw rolstoel. Maar dan? Hoe vind je een nieuw huis? Wat neem je mee en wat niet? Hoe zorg je dat jouw spullen naar het nieuwe huis komen? Makker biedt je hulp bij het verhuizen. Zo weet je precies waar je op moet rekenen. 

Makker biedt hulp bij het praten met organisaties zoals de gemeente of het UWV.

Waar aan te denken bij verhuizen

Als je gaat verhuizen, verandert er veel. Je moet wennen aan het nieuwe huis. En er is heel veel om te regelen. Want wanneer pak je jouw spullen bijvoorbeeld in? Waar laat je de verhuisdozen? Op welke datum moet je jouw oude huis uit? En waar zet je jouw spullen neer in het nieuwe huis? Het zijn allemaal vragen waar je een antwoord op wilt.

Makker helpt je met verhuizen

Het is niet gek als het verhuizen soms te veel voor je is. Makker helpt je daarom om overzicht te krijgen. Samen kijken we wat er geregeld moet worden. Heb je bijvoorbeeld een verhuisbusje nodig of kan alles in de auto? En wie kan jou helpen met het verhuizen van die zware spullen? Samen maken we een goede planning. Zo maak jij een goede start in jouw nieuwe woning.