Vrienden maken

Als jij vrienden zoekt, kan Makker je wellicht helpen.

Ik zoek vrienden

Jij voelt je eenzaam. En je zou graag meer vrienden willen. Om een spelletje mee te spelen. Of een keer een biertje mee te drinken in het café. Maar het is niet altijd gemakkelijk om vrienden te maken. En ook niet om vrienden te houden. Makker helpt je daarom graag.

Wie Zijn Jouw Vrienden Makker

Wie zijn jouw vrienden?

Vaak heb je meer vrienden dan jij denkt. Misschien is er wel iemand op het werk waar je het goed mee kunt vinden. Of een buurvrouw die je graag mag. Denk maar eens goed na. Met wie praat jij als je ergens mee zit? Dat zijn jouw vrienden.
Verkeerde Vrienden Makker Praat Met Je Erover

Verkeerde vrienden

Vrienden die jou in de problemen brengen, zijn vaak geen echte vrienden. Denk aan mensen die jou wiet laten verkopen op straat. Of vrienden die bij jou in huis komen wonen en niet meer weg willen. Makker praat met je over wie jouw vrienden zijn. En we kijken of jij er zelf uit kan komen.

Nieuwe mensen ontmoeten

Jij wilt graag nieuwe mensen leren kennen. Maar je voelt je anders dan anderen. Je hebt het idee dat mensen jou vaak niet begrijpen. Dat maakt het extra lastig om vrienden te maken. Je bent niet alleen. Makker kent meer mensen die er hetzelfde over denken. We helpen je graag om in contact te komen met anderen. Op een speciale ontmoetingsavond bijvoorbeeld.

Niemand wil eenzaam zijn. Makker helpt je bij het maken van vrienden.