Opstap Naar Zelfstandig Wonen Gr

Tuinzigtlaan 12 A Breda | Woonlocatie

Aan de Tuinzigtlaan 12A woon jij in een rustige wijk in Breda. Je werkt aan de volgende stap: begeleid zelfstandig wonen. Je woont dicht bij het centrum. Maar je hebt niet de drukte van de stad om je heen. Ook met een rolstoel kan jij de woning in.

Tussenstap naar eigen woning

  • tijdelijk in een beschermde omgeving
  • als opstap naar begeleid zelfstandig wonen
  • wonen met anderen, maar met je eigen plek
Tuinzigtlaan 0819 1987

Naar een eigen woning

Je voelt je snel thuis in je woning aan de Tuinzigtlaan. We willen graag de tussenstap zijn om naar een eigen woning te gaan. Je hebt bij ons een slaapkamer en een een eigen badkamer. We vinden het een mooi doel als je binnen drie jaar eigen woonruimte hebt gevonden. Die zoeken we binnen de wijk. Dan kan je door naar begeleid zelfstandig wonen.
Tuinzigtlaan 0819 1939

De opstap naar begeleid zelfstandig wonen

Supermarkten en cafeetjes zijn vlakbij jouw woning. De bus vertrekt om de hoek. Je bent dus zo in het centrum van Breda. Parkeren bij je woning is geen probleem. In het gebouw wonen verschillende mensen. Jong volwassenen, volwassenen en ouderen kunnen er terecht. Er is een gemeenschappelijke ruimte om gezellig te kletsen.
Tuinzigtlaan 0819 2049

Je eigen kernteam

Als je aan de Tuinzigtlaan komt wonen krijg je een eigen kernteam. Deze mensen helpen je met wat je nodig hebt. Samen werken jullie aan een ritme. Je kan ze altijd om hulp of advies vragen.

Kennismaken met de Tuinzigtlaan